perjantai 12. syyskuuta 2014

deli paperNo nyt on deli paperia. Ensimmäiset testailut tehty. Suihkevärejä paperille, rutistettu märkänä tolloksi, suoristettu kuivumaan. Kuvassa näkyvät harmaat värit ovat kimalteita, jotka hauskasti ovat kerääntyneet paperin taitteisiin. Värit hehkuvat ohuessa paperissa. Hauskaa, kaunista. Minä voin käyttää näitä kirjoihini, mutta varmaan sräppääjät ja kortintekijät osaavat näitä hyödyntää myös. Ehdottomasti käyttökelpoinen tuote.

Deli paperia voi verrata kaavapaperiin, mutta se on kovempaa 
ja siinä on hienoinen vahaus toisella puolen.


Ja sitten harmitukset. Paperit päätyivät pöydälleni vain öisen väsyneen nettisurffailun seurauksena. Myyntiyksikkö on kaksi laatikkoa, yhteensä 1000 paperia. Kuljetus maksaa tuplasti paperin hinnan. Ymmärrän hyvin paperin suosion jossakin muualla, jossa maksetaan vain paperista.
Hinnaksi tuli 6 senttiä per paperi. Hankintapaikka amazon.co.uk .


Papereita on käytetty kuvapäiväkirjassa. Vihreät ovat suihkeväreillä maalattuja.
Puna-oranssi lehtikuvioinen paperi on gelli plate kokeiluja.
Ryppyinen deli paperi tuo kokonaisuuteen mukavaa tekstuuria.
Täytyy myöntää, että uusi materiaali tuo mukanaan jonkun uuden sävyn työhön.
Jatkan kuitenkin pinnistelyä, että pysyn ostoksissa kohtuudessa
ja käytän omia varastojani kekseliäästi.

Testaus jatkuu, seuraavaksi vuorossa gelli plate ja akryylivärit. Pysykää kanavalla.

4 kommenttia:

 1. Kauniita, jälki vähän samannäköistä ainakin kuvassa kun suihkuttelin mistiä silkkipaperille ja kuivasin puhaltimilla. Siihen tuli kiva cracklepinta, mun blogissa on yks tagi tehty siitä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos. Joo, vähän on silkkipaperin tapaista, mutta paperi on varmaan kestävämpää. Rypistyy kivasti kosteana ja aukeaa hajoamatta. Kiva tuote, mutta ei välttämätön. (Paitsi nyt olen jo kokeillut gelliä ja siinä tämä on hyvä.)

  VastaaPoista
 3. Mielenkiintoinen paperi! Ihanat värit olet saanut aikaan ja kaunista pintaa. Ymmärsinköhän oikein että saadaksesi paperin kiinnittymään pitää se vaha sulattaa?

  VastaaPoista
 4. Ei, se vaha on niin vähäistä. Lähinnä näkyy, että paperin toinen puoli on kiiltävä ja toinen puoli matta. Paperi on mukavan tuntuista ja selkeästi tehty kestämään kosteutta. Kiinnitin paperit liimalla ja gel mediumilla.

  VastaaPoista