tiistai 16. syyskuuta 2014

Paperillan blogiin; art journalValmis art journal sivu. Aika monenlaista säätämistä on suoritettu.Tämän art journal kirjan sivut olen ommellut yhteen valkoisista ja värillisistä papereista. Aukeaman yläreunassa näkyy alkuperäiset värilliset palaset. Sivut on sidottu kirjaksi metallikierteellä ja Bind-it-all laitteella. Tässä kuvassa olen jo vetänyt oranssin pohjamaalin vesiväreillä. Jotakin leimailua ja töpöttämistä sapluunan läpi näkyy myös.


Usein kirjoitan henkilökohtaisen päiväkirjatekstin pohjalle siten, että tiedän sen lopulta jäävän peittoon. Nyt olen koukussa kollaaseihin ja sitähän tuli tällekin sivulle. Sommittelin itse tehtyjä papereita paikoilleen. Vähän hukkaan meni alkuperäinen värillinen kohta, kun heti liimasin sen päälle uudet palat, mutta annan fiiliksen viedä.
Tässä kohti silmä alkoi kaivata jotakin muuta kuin vain suoria linjoja. 

Kaivoin esille koristepapereita, joita en ollut osannut käyttää. Hirmuinen ahaa elämys oli, että valmiita kaupasta ostettuja kortteja voi värittää, tuunata ja silputa. Mikään ei ole pyhää ja koskematonta. Mikä helpotus. Väritin paperit Distress inkeillä ja leimailin lisää kuvioita. Valmiiseen työhön tuli yllättävän paljon pitsiä ja piparkakkureunoja. 

Lopuksi teksti leimaillen. Tykkään näistä LawnFawn firman kirjaimista.

Jokaiselle varmaan syntyy omanlainen tapa tehdä sivuja, mutta minusta on jännittävää, että se tapa muuttuu koko ajan. Tuulet kääntyy ja tatsi vaihtuu.


1 kommentti: