sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

wasted time


Taas varastin itseltäni tuntikausia hyvää aikaa. Haahuilin netissä katselemassa mitä toiset ovat saaneet aikaan. Omat työt eivät synny haahuillessa.

Toinen puoli on se, että matkalla kyllä oppii. Aika vähän ja aika hitaasti, mutta kuitenkin. Pitäisikö pitää oppimispäiväkirjaa haahuillessa? Tuliko eteen jotain uutta? Genre on aika samannäköistä, maalit ja sapluunat ovat samat, niksit ovat samat, jokaisen luoma väritys ja sommitelma on eri. Minä teen ja luon itse oman taiteeni, mallia ei oikeastaan voi käydä noukkimassa muualta. 

Työseloste: tällä aukeamalla oli haasteena oikean puoleinen, valmiiksi gelli platella väritetty sivu. Miten sille saadaan samanvahvuinen pari? Lopulta (parin gessokerroksen jälkeen) päädyin värittämään vasemman sivun mahdollisimman samalaiseksi vesiväreillä. Päälle sinistä Tattered Mistiä, jota kulutan nyt pois lähes joka sivuun. Washi teippiä, stanssattu pitsi, kuva omasta vanhasta art journal sivusta, leimattu tarinointikortti. Kirjoituksissa maalikyniä ja gelli roll kyniä. Olen nyt inspiroitunut tekstauksesta, koska tilasin Joanne Sharpen kirjan . Se kirjan vinkki on, että "liioittele omaa käsialaasi". Oikein hyvä ja luonteva tapa piirtää kirjaimia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti