maanantai 27. huhtikuuta 2015

art journal 37 open


Väritän ja elän todellista elämää. Mietin Nepalin maanjäristyksen uhreja ja ihmisiä, jotka hukkuvat Välimereen. On helppo ottaa osaa kaukaiseen hätään. Kun hätä alkaa kolkutella omia ovia, äänet jyrkkenevät. En minä tiedä mitä pitäisi tehdä. Millainen olisi se Eurooppa, johon pääsisi perille moninkertainen määrä maahanmuuttajia? Enemmän eriarvoisuutta, paperittomia orjia, hyväksikäyttöä, väkivaltaa? Mikä pitää ihmiset ihmisinä? 

Työseloste: Moleskine sketchbook, eka jota aloin värittää. Ihana sileä paperi, mutta ei juuri kestä hankaamista. Leimoja, tusseja, geelikyniä, vesiväriä ja suihkevärejä.

4 kommenttia:

 1. pistitpä pohtimaan (sen lisäksi että kirjasi ovat - kaikki - kauniita)! Mietin varmaan koko päivän: mikä pitää ihmiset ihmisinä?

  VastaaPoista
 2. kiitos, että otit osan ajatuksista kantaaksesi =) olikin keveämpi päivä

  VastaaPoista
 3. Taitaa olla ensimmäinen kerta, kun kommentoin. Halusin vaan kertoa,että seurannut olen jo pitkään ja ihailen sivujasi. Tosi hienoja sivuja teet.

  VastaaPoista
 4. kiitos, Sirutuuli. Teen sivuja aikalailla musta-tuntuu-menetelmällä, mutta tässä lajissa määrä on merkityksellinen. Käsiala ja tuntuma paranee tekemällä.

  VastaaPoista