tiistai 28. helmikuuta 2017

art journal XX carry on


Nippu pieniä vihkoja on ollut työn alla jo ainakin vuoden. Minusta on ihmeellistä, että ne eivät tule valmiiksi, niihin pystyy uudestaan ja uudestaan lisäämään värityksiä ja paperinpalasia. Sitä varmaan liian usein lopettaa työstämisen turhan aikaisin. 

Olen pitänyt periaatteena, että en palaa vanhoihin kirjoihin, tehty mikä tehty. Entä jos aloittaisi toisen kierroksen? Miten jatkaisin sivuja tänään? Kahdessatoista vuodessa olen kehittynyt, oppinut ja muuttunut valtavasti. Alkupään kirjat menisivät ihan uusiksi. Toisaalta olisi hauska tehdä kerroksia ja vuosikertoja, mutta toisaalta haluan säilyttää nolot ensimmäiset kirjat, jotta koko prosessi on nähtävissä.

4 kommenttia:

 1. Pitää välillä jättää merkintä käynnistäni "oppiäitini" blogiin. Hienosti sanottu tuo "päiväkirja on oman elämän työkirja". Minulle helmikuun Art Journal oli vahvan tuntojeni tulkki. Jatkan maaliskuussa...

  VastaaPoista
 2. Kiitos viestistä, aina on ilo, kun joku jaksaa jättää jäljen käynnistään.

  VastaaPoista
 3. Ystäväni tekee myös kuvapäiväkirjaa, tästä hän saa virikkeitä, kun näytän jonkun päivityksistäsi hänelle. Kiitos, mietin oikein mikä se hakusana olikaan, mutta nyt muistan: art journal. Postcrossing-ystäväni USA:sta harrasti myös, oli eka kerta kun tuli termi art journal eteeni. Siitä on muutama vuosi nyt. Mielenkiintoista!

  VastaaPoista
 4. kiva kuulla, että näistä on iloa -Heli

  VastaaPoista