sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

art journal 101 labeling

Aloitin art journal kirjojen laputtamisen. Jokainen kirja saa selkämykseensä numerolapun. Muiden kuin kierreselkäisten kirjojen laputtamisen toteutus on vielä mietinnän alla. Kirjoja on nyt 55 kpl. Huomaan, että tässä tarvittaisiin jonkinlainen index ja arkistointijärjestelmä. Kuvat olisi pitänyt ottaa ja järjestellä kirjoittain. Kuvissa olisi pitänyt olla jotkut tagit. Ei ole. Hirveä homma, kun haluan löytää jonkun tietyn sivun. Pitää vaan selata koko pino läpi tai koneella kuvia läpi.

Millainenhan projekti olisi kuvata kaikki kirjat ja tehdä niistä jokaisesta flip-through video? Ei tule tapahtumaan ihan heti. 

Valmistelen näyttelyä toukokuulle ja selaan kirjoja eestaas. Hukkaan aina sen jonkun kuvan, jonka edellisenä päivänä löysin. 

4 kommenttia:

 1. Upea määrä kirjoja...JESSS...kerrohan vähän näyttelystä...missä,milloin..mitä tulee...

  VastaaPoista
 2. Liputan näyttelystä vielä erikseen, mutta ennakkotietona su 7.5.2017 klo 13 avajaiset Henrikinkirkolla, Peltolantie 2, Turku. Avajaisissa esillä enemmän kirjoja kuin muuten. Kerron tekemisistäni ja näytän kuvia. Esillä kirjoja vitriineissä ja aukeamista otettuja kuvia seinillä. Näyttely on auki toukokuun loppuun aina kun talo on auki.

  VastaaPoista
 3. Oikein mahtavaa!! Jos tarvitset apua näyttelyn rakentamisessa tms., voin tulla apuun!

  VastaaPoista
 4. kiitos tarjouksesta, Raisa. Katsotaan miten tässä käy. Minulla pitäisi olla ihan hyvin aikaa valmistautua. -Heli

  VastaaPoista