sunnuntai 28. heinäkuuta 2019

Paperitehtaan outlet


Paperia syntyy koko ajan. Laatikot ja hyllyt täyttyvät. Tulee ahdistus. Liika on liikaa, en millään ehdi käyttämään kaikkea tekemääni. Laitoin papereita kiertoon, happy mailia lähti ympäri maailmaa. Mukavaa ja pelottavaa, jos ne ei tykkääkään niistä ja kohta koko internetti haukkuu minua papereiden takia. Huoh. Uskaltaako tässä sormeaan liikauttaa.


Vähempi tavara olisi hyvä asia. Liiat tarvikkeet ja vaihtoehdot aiheuttavat jumittumista. Hyvä flow pysähtyy. Sen saa uudestaan liikkeelle,  kun tyhjentää työpöytäänsä. Askartelukaverit ovat tärkeitä, koska heille voi kierrättää tavaraa pois. Toivottavasti tässä paperinvärittäjien heimossa on jatkuva virta meneillään eikä joku ole se onneton jononpää, joka hukkuu tavaratulvaan. 

Totta on tietenkin sekin, että uusia tuotteita tulee markkinoille ja joku niistä onkin se huippuhyvä  omiin tarkoituksiin. Eikä sitä voi tietää kuin kokeilemalla. Ja eikun ostamaan. Silti väri on väri on väri ja kynä on kynä on kynä. Onhan ne hiukan erilaisia, mutta johonkin mustaan tussiin ja akryyliväriin sitä voi pitäytyä.

1 kommentti: